Home,  Persoonlijk

Top 5 TV programma’s waar ik van smul!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naast mijn gezin, werk, bloggen, sieraden maken en een huishouden houd ik ook erg van tv kijken! Yes, je maakt me blij met heerlijke (af en toe domme) wegkijktv.. Fijn met een kop thee erbij en verstand op nul.

Benieuwd naar de top 5 tv programma’s waar ik van smul? Lees dan gezellig mee!

Ik smul er van…

Real life tv…… volgen wat doodgewone mensen zoals jij en ik de hele dag doen. Vroegâh….is het al begonnen met Big Brother, De Bus en de Gouden Kooi. Ha, en vandaag de dag heb je UTOPIA! dus met stip op nummer 1: Utopia.

imagesElke dag om 19:30 op SBS 6, heerlijke real life televisie. Of het zo real life is, dat is nog maar de vraag. In ieder geval is Utopia een programma waarin 15 kandidaten een samenleving proberen op te bouwen. Ze zijn ongeveer 1,5 jaar geleden begonnen in een loods met 2 koeien en een paar kippen, ondertussen is het een behoorlijk luxe paradijsje geworden. En ik smul ervan, de confrontaties, de (soms wat gekke) bewoners, ik moet en zal elke dag kijken, is het niet om 19:30 dan later op de avond bij uitzending gemist. Het is gewoon lekkere wegkijk tv.

Nummer 2 gaat naar GOUDEN BERGEN

GB1

Elke woensdag om 20:30 bij SBS 6. De serie gaat over 6 welgestelde vrouwen en hun familie. Het verhaal speelt zich af in het Noord-Hollandse dorp Bergen. De vrouwen dreigen hun luxe leventje kwijt te raken doordat hun mannen er een zooitje van maken! De buurvrouwen en vriendinnen zetten alles op alles om hun levens weer op de luxe rit te krijgen. Ook zo’n heerlijke serie waar ik van smul, grote pot thee erbij en domweg kijken….

Celblok H op nummer 3

.1

Nummertje 3 is voor Celblok H, heul wat anders dan de voorgaande 2, helaas nu niet meer op tv maar dit was een dramaserie over een vrouwengevangenis, wederom op SBS 6. Het verhaal draaide vooral om Suus, een kapster die in de gevangenis kwam wegens poging tot moord op haar man. Ze moet vooral proberen te overleven in de gevangenis. Ook deze serie moest en zou ik volgen. De hoofdrol (Suus) werd gespeeld door Isa Hoes en ze doet dit ook fantastisch.

De 4e in de rij is Keeping up with the Kardashians

keeping-with-the-kardashians-season-10

Dit wordt uitgezonden op E! entertainment en gaat over het wel en wee over de familie Kardashian, Kim Chloe en Kourtney en de rest, ook van die heerlijke real life weg kijk tv… Natuurlijk met een grote pot thee ernaast….

Bagels en Bubbels op 5!

1887610865_-40bd303cfd1440d605e49ed400d44e25

Nummer 5 gaat naar Bagels en Bubbels De serie gaat over een bekende superster en een bakkersjongen, waartussen een romance ontstaat.

Daarnaast keek ik ook heel graag naar Gooische vrouwen, Divorce, Nieuwe buren, Moordvrouw, Familie Kruijs en Danni Lowinski. Niet meer op tv helaas… en bijna allemaal Nederlandse series. Ik weet niet wat dat is maar ik hou er gewoon van.

Vaak kijk ik de series lekker op m’n laptop aan de keukentafel. Dan kan ik meteen fröbelen met de kraaltjes en op de achtergrond m’n favoriete serie. Dan is het heerlijk ontspannen. (en vergeet de pot thee niet!)

Ik ben benieuwd, zijn er ook tv programma’s waar je van Smult?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.