Home,  Persoonlijk

Hoe doen sommige bloggers (mama’s) dat toch?

mf4QpVi

Ik zie soms door de bomen het bos niet meer….. Want hoe doen jullie mama’s dat toch allemaal? Al die ballen in de lucht houden…Gezin, baan, huishouden, hobby’s en natuurlijk bloggen. En dan ook nog bijna elke dag een artikel online zetten……

Soms weet ik niet hoe ik alles perfect in goede banen kan leiden. Ik werk parttime als pedagogisch medewerkster op een VVE Peuterspeelzaal. Heel leuk werk maar dit is niet zomaar een peuterspeelzaal. VVE staat voor vroeg- en voorschoolse educatie. Dit is voor zeer jonge kinderen met een (taal)achterstand. Hiermee kunnen peuters spelenderwijs hun taalachterstand inhalen, zodat zij een goede start kunnen maken op de basisschool. Een VVE-programma kent een gestructureerde, onderwijskundige aanpak gedurende een aantal dagdelen per week. Deze peuters worden doorverwezen door het consultatiebureau. Je snapt, dit is niet “zomaar” een peuterspeelzaal en na zo’n dag werken kom ik best wel gesloopt thuis waar natuurlijk onze eigen bengels op me wachten. Daarnaast wil ik het huis ook op orde houden (lees: spik en span, want ik kan heel moeilijk tegen troep en rotzooi…) een leuke moeder/vrouw zijn en sporten.

Dan heb je nog mijn sieradenlijn SanShine, het bloggen en nog ontelbaar andere dingen die gedaan moeten worden of die leuk zijn…Dan krijg ik het dus echt niet voor elkaar om elke dag een artikel te plaatsen. Laten we voorop stellen, dat is ook niet mijn doel maar minimaal 2x in de week zou toch wel moeten kunnen?  Nadat de kids s ‘avonds op bed liggen is mommy ook uitgeteld en denk ik, heel eventjes liggen en heel eventjes die serie kijken. Daarna lekker aan de slag met de kralen of een artikel typen. Nou ja, voordat ik het weet, lig ik een eind weg te snurken en is de avond om…

Nou vraag ik je: Hoe doen jullie dat toch allemaal? ben erg benieuwd! Laat het me weten in een reactie hieronder!

7 reacties

 • Sandra - Hip & Moeder

  Herkenbaar! Artikels vooruit schrijven brengt mij ook heel ver. En als je inspiratie hebt, gewoon doorgaan. (Als het moment het toe laat, en de kids etc.) 🙂 Belangrijkste is: dat jij het leuk vindt om te doen. Dit merkt de lezer ook!

  Liefs Sandra

 • Hip & Moeder

  Herkenbaar! Artikels vooruit schrijven brengt mij ook heel ver. En als je inspiratie hebt, gewoon doorgaan. (Als het moment het toe laat, en de kids etc.) 🙂 Belangrijkste is: dat jij het leuk vindt om te doen. Dit merkt de lezer ook!

  Liefs Sandra

 • marietje

  nou en als je dan een keer in de veertien dagen een artikel plaatst of een keer in de maand dat kan toch ook ,als je het maar leuk vind om te doen dan is het goed je hoeft heus niet iedere avond wat te doen gewoon lekker niksen of een filmpje kijken moet toch ook kunnen ,
  liefs van mij.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.