Home,  Persoonlijk

Sieraden trends; volgen of niet?

board-1193335__180

Trends, ben jij zo’n type dat mee doet en gevoelig is voor trends of volg je lekker helemaal je eigen weg?  

Trends volgen

Er zijn mensen die vooraan staan wat betreft trends. Van die types die zweren bij Sushi en de gezonde maaltijd salades maar ondertussen s’avonds om 23:00 langs de Mac drive rijden voor die overheerlijke cheeseburger. Types die speciaal mee willen doen met dé trend terwijl ze het eigenlijk niet kunnen hebben. Wat denk je van de naveltruitjes die “de wat oudere vrouw” draagt waar de buik lekker onder vandaan bubbelt, high waist jeans die je figuur ook niet tot z’n recht brengt of, zag ik vorige week nog op het schoolplein, die oma met haar punt laarzen, en veel te hoge hakken..Zo van, “Joehoe! Kijk mij, ik ga met mijn tijd mee hoor, ik ben een hippe oma..” Foei, er is een verschil tussen hip en hip.

Oké, ook ik eet die gezonde maaltijdsalade of die lekkere “hippe”smoothie. En vind de off-shoulder truitjes en bomberjacks helemaal leuk. Maar ik kies de dingen uit die bij me passen.

Sieraden trends

Anno 2016 zijn er voor de sieraden ook zoveel trends. De minimalistische sieraden, de boho trend en de grote oorbellen trend. Al kan de rest van de sieraden  ook groot zijn. Statement kettingen… enz enz.  Het grappige is, het kan allemaal. Groot, klein, zilver, goud of rosé goud. Mix en match de boel lekker met elkaar. Of hou je van subtiel dan doe je dat lekker, wil je met een feestje wat uitdagender? Prima! Draag bijvoorbeeld meerdere kettingen in verschillende lengtes. Maar kijk wel uit dat je niet over de top gaat natuurlijk.  Sieraden zijn dus de ideale accessoires om trends mee te pikken die bij jou passen.

Sieraden van SanShine

Ik kies er bewust voor om met SanShine  alleen te maken wat ik echt leuk vindt zodat ik eerlijk en geloofwaardig over kom. Natuurlijk volg ik de sieradentrends, ik haal daar zeker ook inspiratie uit maar geef er wel een eigen draai aan. In alle gemaakte sieraden stop ik een eigen identiteit en ze worden met liefde gemaakt. Dat maakt een sieraad sowieso uniek, of je nu de trend volgt of niet. Maar als ik dan toch wel even een trend mag noemen die ik eigenlijk, stiekem, een heel klein beetje, toch wel graag volg of mooi vindt, dan is dat de Boho trend. Veertjes, leer, hout, pompons, schelpjes, gecombineerd met vrolijke kleurtjes. Oké, niet voor niets komt er in het logo van SanShine een veertje voor.

Logo-SanShine

Dus, sta ik persoonlijk altijd vooraan wat betreft trends? Nee, om eerlijk te zijn niet. Ik vind ze wel leuk om te volgen maar doe niet aan alles mee. En meestal begin ik iets ook veel later pas leuk te vinden. Dan is het goed en wel “uit” en dan denk ik; “ja leuk!”

 

Ben jij iemand die altijd vooraan staat met de nieuwste trends en alles wil uitproberen of kijk je naar wat bij je  past? 

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.