Home,  Persoonlijk

Patroontjes tekenen

Knipsel

Beads armbandjes, oftewel weefarmbandjes, vind ik erg leuk om te maken. Ik snuffel veel op Pinterest op zoek naar leuke patroontjes of inspiratie. Er is natuurlijk genoeg te vinden, maar ook om me heen, in huis of de natuur. Dan kan er soms spontaan een patroon in mijn hoofd gaan broeden…. En die patroontjes ga ik vaak uittekenen.

Op bovenstaande foto bijvoorbeeld, ik had nieuwe sokken gekocht en ze lagen nog op mijn bureau. En ja hoor het idee was alweer geboren. Een leuk patroon maken voor een armband. Maar ook de voorkant van mijn agenda. (Dit bedacht ik me dus net, tijdens het schrijven van deze blog! 🙂 )Daar zie ik dan ook weer iets in..

Dit patroon vond ik op Pinterest,  geïnspireerd door een slang. Die vind ik ook erg gaaf!73d17427497cfcb394d5f774437c40ac

Dit is trouwens gemaakt in een speciaal programma, Bead Tool. Ik heb de gratis versie wel eens geprobeerd en het werkt erg fijn. Maar het liefst pak ik toch mijn kleurpotloden of stiften en ga met de hand aan de slag.

Ook gebruik ik een a4 blok met hokjes, dat werkt het makkelijkst.

Knipsel.PNG

Natuurlijk potloden en stiften.

IMG_5778

Na een tijdje krabbelen kan het er zo uit zien:

IMG_5782

Of zo:….

IMG_5783

Na het uittekenen en weven is dit een eind resultaat:

Knipsel

 

Zo ga ik te werk voordat ik een beadsarmbandje ga weven. De volgende keer zal ik eens laten zien hoe ik een beadsarmbandje maak.

Fijn weekend en tot de volgende blogpost!

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.