Winkelwagen

Home

Leuke spulletjes bij de Action gescoord!

Vandaag maar weer eens naar de action, ik had op een andere blog gezien dat iemand super leuke interieur sjablonen had gescoord bij de action. Zag er echt harstikke leuk uit. Dochter lief was aan het spelen dus zoonlief en ik op naar de Action.

Maar goed bij de action hebben ze natuurlijk nog vééééél meer leuk spul en ik ben dan ook niet alleen met de sjablonen thuis gekomen…….

IMG_3336

Als eerste laat ik je de interieursjablonen zien, per 2 stuks verpakt (2 verschillende sjablonen) en kosten €0.49 per stuk. Ik heb 5 setjes meegenomen. Leuk om meubels mee op te pimpen, kaartjes van te maken of gewoon een lief schilderijtje. In een andere blogpost zal ik laten zien wat ik ervan heb gemaakt.

IMG_3345

Toen zag ik deze acrylverf met glitter! Deze heb ik nog niet eerder gezien bij de action. Helemaal top om te gebruiken bij de interieursjablonen. Verpakt per 6 en koste €2.95.

IMG_3343

Ook maar meteen schildersdoeken meegenomen. Dit zijn dunne en ze zijn 24×30 cm. Ze zitten per 3 verpakt. Prijs? € 1.45 Helemaal leuk dus om daar straks die sjablonen op te gaan maken.

IMG_3344

En wat vind je van deze glitter tape? Leuk om bijvoorbeeld cadeautjes mee in te pakken of glazen potjes mee te versieren. 3 stuks voor € 0.95

IMG_3341

Voor mijn werk was ik nog op zoek naar plak gum, wij gebruiken dat veel voor bijvoorbeeld tekeningen en knutsels op te hangen. Dit kost € 0.69

IMG_3342

Toen kwam ik deze houten labels nog tegen, super cute! Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen. Er zijn 3 verschillende: Hello Sunshine, Bee Happy en Celebrate the day.

IMG_3338

Als laatste zag ik deze limonadetap, ik was er al een tijdje naar op zoek want die van ons is stukgegaan. Harstikke handig op verjaardagen! Ik heb er maar meteen 2 meegenomen. Ze kostten €2.29 per stuk.

IMG_3337

Helemaal happy weer terug naar huis en ondertussen was de zon ook gaan schijnen! Ik word altijd weer blij van de action, helaas mijn portemonnee wat minder…..

In totaal was ik voor deze spulletjes ongeveer € 12 kwijt.

We kunnen weer lekker aan de knutsel! Ik ga die sjablonen eens proberen. Ik ben benieuwd!

This article has 6 comments

 1. marietje

  ja wat leuk al die spulletjes bij de action wel verleidelijk dus, nou heel veel succes en knutsel lekker en wat heerlijk die zon dus fijn buiten knutselen Sandra.

 2. Mary Zevenhuizen

  Ik ken dat Sandra, je gaat voor 1 ding naar de Action en komt er met een tas vol weer uit. Ben benieuwd wat je met de sjablonen gaat doen

  • World of SanShine

   Hoi Mary, wat leuk dat je weer reageert! Ja, ik zie er altijd weer zoveel leuk spul. Het scheelt dat Kriste niet mee was, dan waren we met nog meer thuis gekomen! haha

 3. twinkelbella

  Ooh wat leuk allemaal. Ik kom ook altijd met een lading terug van de action. Ik vind de labels ontzettend leuk en de glittertape! De schildersdoeken vind ik altijd zo leuk om mee te nemen voor mijn zoontje zodat hij lekker kan kliederen 🙂

 4. Pingback: Bloggers Be Like TAG | World of SanShine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: