Home,  Persoonlijk,  Sieraden

HOEZO, SIERADEN???

Ik ben echt niet het typje dat met een kraampje op markten of braderieën gaat staan. Maar goed mijn zelf (en vooral met liefde ) gemaakte sieraden, daar wil ik toch wel eens wat mee gaan doen. Ondertussen puilen kasten, lades en bakjes uit van de creaties. En wat denk je van alle materialen en mooie kraaltjes die ik elke keer aanschaf?

IMG_3228[1]

Ik ben denk ik nu al zo’n 7 of 8 jaar actief ben met de kraaltjes, dan lag het weer een half jaar in de kast en dan maakte ik weer eens iets nieuws voor bij een outfit. Ik ben gewoon lekker begonnen met het aanschaffen van een starterspakket en op internet las ik heel veel over de materialen en de technieken, en er zijn heel wat technieken, kan ik je vertellen. Leuk om daar later eens over te schrijven. In ieder geval het laatste jaar ben ik serieuzer met het ontwerpen bezig gegaan, ik wilde meer, een website maken, en misschien wel verkopen?  Ik wil andere inspireren, blij en vrolijk maken met alle mooie, gekleurde kraaltjes en materialen. En van gekleurd, ja daar hou ik wel van, het liefst roze…. I love Pink.
Maar als peuterspeelzaal juf, moeder van 2 kinderen en een man die druk bezig is om z’n eigen bedrijf op te starten ontbreekt het nog wel eens aan tijd. Helaas, voor velen vast heel herkenbaar. Gelukkig merk ik dat ik weer meer energie krijg door het bezig te zijn met kralen. En dus niet meer altijd s ’avonds, wanneer de kids op bed liggen, alles weer is opgeruimd en de afwasmachine draait, voor pampus op de bank lig.

Sieraden van ShanShine
Ik ontwerp hippe, eigentijdse sieraden, tikkeltje geïnspireerd door Ibiza, hoewel ik (nog) niet op Ibiza ben geweest. (Is het dan raar dat ik dan geïnspireerd ben door IBIZA??)

superthumb

Wat lijkt het me daar heerlijk; de rust, het hippiegevoel en natuurlijk de natuur en mooie stranden.
Moet dus snel eens in het echt bekeken worden. Daarentegen zijn MR.G. en ik al diverse malen naar Mallorca geweest, kan ik dit vergelijken met Ibiza? Interessant voor een artikel trouwens….

IMG_2338

Inspiratie haal ik ook van Pinterest, uren scrollen, plaatjes kijken en ideeën opdoen. Maar inspiratie komt ook van buitenaf; van de natuur, van mooie bloemen of bomen die net in de bloei staan of de zon die ondergaat. En wat dacht je van al die leuke Webshops, waar zoveel mooie kralen te vinden zijn, daar vloeit natuurlijk ook weer een hele hoop inspiratie uit.
Goed, SanShine, Hippe eigentijdse sieraden. Waar ik veel liefdevolle uurtjes in stop. Interesse? Geef je wensen door (kleuren, materialen, noem maar op.) en ik maak voor jouw een uniek, persoonlijk sieraad. Je kunt me ook volgen op Instagram, Pinterest of Facebook. (Social media Icons staan aan de rechterkant van mijn site vermeld)
Hopelijk heb ik je een beetje enthousiast kunnen maken! So, let me know!

IMG_3005

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.