Winkelwagen

Home

HI HA Happy Moments #2

Knipsel

Mijn blog, WorldofSanShine, gaat voornamelijk over de sieradenlijn SanShine. Maar het heet immers WORLD of SanShine, sieraden en een vleugje lifestyle dus achter de schermen gebeurt er natuurlijk ook heel veel. Vandaag wil ik je graag meenemen in mijn wereld van Happy Moments.  Nieuwsgierig? Lees dan verder en neem een klein kijkje in mijn wereld.

Vandaag een Happy Moments #2. Ik vertel je waar ik een blij van werd de afgelopen weken.

♥ Uiteraard het logo voor SanShine die eindelijk helemaal af en naar wens is. Daar ben ik echt super blij mee.

Logo-SanShine

 

♥ Ik ben begonnen met hardlopen en ik word er happy van. Oortjes in en gaan met die banaan. Uiteraard heb ik een APP gedownload (Hardlopen met Evy) zodat ik verstandig de kilometers kan opbouwen en niet als een malle van start ga…..

♥ Natuurlijk  word ik Happy van al die zonnige momenten die we al hebben gehad. Heerlijk in de zon achter in de tuin een koffie drinken of broodje eten.

♥ Maar natuurlijk ook in de zon sieraden maken, jeeh!

IMG_6425

♥ Samen met de kinderen de loungeset weer naar buiten halen en schoonmaken.

♥ Met Pasen fonduen met het hele gezin bij mijn ouders.

♥ Deze mooie wolken lucht.

IMG_6423

♥Deze ontzettend leuke veertjes waar ik oorbellen van heb gemaakt.

Knipsel

Er zijn er vast nog wel meer geweest de afgelopen weken….Ik wil proberen hier een wekelijks of twee wekelijks terugkerend artikel van te maken zodat ik ook bewuster ga worden van de kleine, fijne momentjes in het leven.

*Wat waren jouw Happy Moments deze week?

 

This article has 5 comments

 1. marietje

  hoi. we kunnen ons voorstellen dat je daar blij van wordt je hebt het allemaal weer mooi verteld we vinden het fijn dat je daar blij van wordt. Wij worden ook erg blij als de zon schijnt en lekker buiten kunnen fietsen en wandelen en eten. en af en toe met de kleinkinderen buiten spelen natuurlijk…
  liefs van je ouders.

 2. Chantalle

  Wat een super leuk artikel!

 3. Yvonne

  Ook vooral de zon, daar genoten wij afgelopen week echt van!

 4. Pingback: Hiep Hiep Hoera, WorldofSanshine bestaat 1 jaar! | World of SanShine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: