Winkelwagen

Home

HI HA Happy Moments #1

Knipsel

Mijn blog, WorldofSanShine, gaat voornamelijk over de sieradenlijn SanShine. Maar het heet immers WORLD of SanShine, Sieraden en een vleugje lifestyle dus achter de schermen gebeurt er natuurlijk ook heel veel. Vandaag wil ik je graag meenemen in mijn wereld van Happy moments.  Nieuwsgierig? Lees dan verder en neem een klein kijkje in mijn wereld.

Familie, vrienden en wat bloggers die mij volgen, die weten dat ik al een tijdje overspannen thuis zit. Ik ga hier niet uitgebreid op in maar het is een feit dat ik er alles aan doe om hier ontzettend sterk uit te komen. Iets waar ik onder andere hard aan werk is positiviteit. Ik heb nogal eens wat negatieve gedachtes en zie bij veel situaties “Beren op de weg”. Ik heb voor mezelf dan ook besloten om zoveel mogelijk geluksmomentjes op te schrijven en wil deze graag met jullie delen op mijn blog. Ik  moet meer gaan genieten van de kleine dingen in mijn leven, blij zijn dat het er is en het leven omarmen. Ik deel je mijn Happy moments van afgelopen week.

♥ Het nieuwe haarmasker van Garnier Loving Blends, ruikt heerlijk naar honig.

Knipsel

♥ Quality time met Mr.G; uit eten en naar de bioscoop.

♥ En dan heel veel kusjes krijgen van de kindjes als je ze weer bij opa en oma komt ophalen.

♥ Tulpen.

♥ Mooie, nieuwe materialen binnen krijgen voor de sieraden. Ik deelde er al wat in dit artikel.

IMG_5905

♥ Na een lange tijd weer een nieuwe set Gel nagels laten zetten.

♥ In het zonnetje buiten een broodje eten.

♥ s’Ochtends bij het wakker worden, de vogeltjes horen fluiten.

♥ Bezig zijn met een mooi logo voor SanShine. Ik ben super enthousiast, want het wordt zo gaaf! Nog even geduld….

Dat waren toch best wel wat Happy Moments!

Wat maakt jouw Happy?

Knipsel

 

 

 

 

This article has 10 comments

 1. Marion

  Wat ontzettend goed dat je in deze situaties jouw happy moments gaat benoemen. Ik heb zelf een dagboekje naast mijn bed, meer een heel klein agendaatje eigenlijk, en iedere dag schrijf ik daar één mooi moment van de dag op. Zo fijn om daar mee bezig te zijn. Leuk om jouw blije momenten te lezen. Ik geniet ook al zo erg van de vogels die fluiten in de ochtend. Kan niet wachten om ’s ochtends met koffie buiten te kunnen zitten.

 2. marietje

  ook ik vind het goed van jou om dit alles op te schrijven als ik dit lees dan krijg ik ook een fijn gevoel.

 3. marietje

  nieuwsgierig naar je nieuwe logo natuurlijk.

 4. Yvonne

  Wat naar dat je overspannen bent. Ik hoop dat je er sterker uitkomt! Op dit moment maakt het mij happy dat de zon weer vaker schijnt?

 5. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

  De vogeltjes mogen blijven fluiten 😉 mooie happy list heb je.

 6. marleen

  Lieve san, goed van je om de “geluksmomentjes” die je voelt en meemaakt opschrijft .. een positief iets !! Je bent al zo goed bezig , topper! gaat helemaal goed komen , dat weet ik zeker.. Ik ga ook maar is beginnen de happy moments te noteren en dat de lente eraan komt is al een heerlijke start ! liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: