Home,  Persoonlijk

HI HA Happy Moments #1

Knipsel

Mijn blog, WorldofSanShine, gaat voornamelijk over de sieradenlijn SanShine. Maar het heet immers WORLD of SanShine, Sieraden en een vleugje lifestyle dus achter de schermen gebeurt er natuurlijk ook heel veel. Vandaag wil ik je graag meenemen in mijn wereld van Happy moments.  Nieuwsgierig? Lees dan verder en neem een klein kijkje in mijn wereld.

Familie, vrienden en wat bloggers die mij volgen, die weten dat ik al een tijdje overspannen thuis zit. Ik ga hier niet uitgebreid op in maar het is een feit dat ik er alles aan doe om hier ontzettend sterk uit te komen. Iets waar ik onder andere hard aan werk is positiviteit. Ik heb nogal eens wat negatieve gedachtes en zie bij veel situaties “Beren op de weg”. Ik heb voor mezelf dan ook besloten om zoveel mogelijk geluksmomentjes op te schrijven en wil deze graag met jullie delen op mijn blog. Ik  moet meer gaan genieten van de kleine dingen in mijn leven, blij zijn dat het er is en het leven omarmen. Ik deel je mijn Happy moments van afgelopen week.

♥ Het nieuwe haarmasker van Garnier Loving Blends, ruikt heerlijk naar honig.

Knipsel

♥ Quality time met Mr.G; uit eten en naar de bioscoop.

♥ En dan heel veel kusjes krijgen van de kindjes als je ze weer bij opa en oma komt ophalen.

♥ Tulpen.

♥ Mooie, nieuwe materialen binnen krijgen voor de sieraden. Ik deelde er al wat in dit artikel.

IMG_5905

♥ Na een lange tijd weer een nieuwe set Gel nagels laten zetten.

♥ In het zonnetje buiten een broodje eten.

♥ s’Ochtends bij het wakker worden, de vogeltjes horen fluiten.

♥ Bezig zijn met een mooi logo voor SanShine. Ik ben super enthousiast, want het wordt zo gaaf! Nog even geduld….

Dat waren toch best wel wat Happy Moments!

Wat maakt jouw Happy?

Knipsel

 

 

 

 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.