Winkelwagen

Home

Hallo! Eindelijk weer een blog!

animaties-gif-hallo-3731772

Hoi! Dat is alweer een tijd geleden. De laatste blog is van 20 augustus. Ik zal je vertellen hoe dat komt. Nieuwsgierig? Lees dan gezellig mee.

Er gaat de laatste tijd een storm door mijn hoofd. Ik zit veel over van alles te piekeren, onder andere over het bloggen. Ik weet niet goed wat ik wil. En echt doorpakken lukt me niet. Ik ben snel moe, afgeleid of vind andere zaken belangrijker zoals de kinderen of het huishouden. Nu, na al dat nadenken, opschrijven, piekeren en praten heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt wat betreft het bloggen. Ga ik bloggen over van alles wat ik leuk vind, zoals lifestyle, beauty of boeken? Of wil ik alleen bloggen over sieraden, kralen, en mijn sieradenlijn “SanShine’? Na lang wikken, wegen, praten, nadenken en nog eens piekeren heb ik besloten om met World of SanShine mij voortaan te gaan richten op mijn sieradenlijn SanShine. Toen ik met bloggen begon was dit ook mijn bedoeling! Ik wilde bloggen over SanShine. Ik laat mijn zelfgemaakte sieraden zien (wat ik natuurlijk al een beetje deed) wil meer DIY plaatsten en nog veel meer wat gaat over sieraden of kraaltjes. Tevens ben ik bezig met een webshop voor SanShine. Daarover later meer!  Mijn doel is om van SanShine een succes te maken. Dat is stap 1.

IMG_4521[1]

Nu ik voor mezelf het besluit heb genomen om alleen te gaan bloggen over SanShine moet natuurlijk de webshop ook zo snel mogelijk de lucht in! Op de achtergrond ben ik daar al wel mee bezig maar ook daarvoor moet ik echt weer even een schop onder m’n kont hebben haha! Zodat ik de schouders eronder zet en er voor ga, want als je iets leuks doet daar krijg je ook weer energie van (volgens Mr.G.)

abeb883d390e7ebde9e75dd61daa193dBron

Daarnaast wil ik een mooi logo ontwerpen of laten ontwerpen voor SanShine. Iemand ideeën, tips, input, inspiratie? Alles is welkom!

Zo, ik moet zeggen dat dit wel een beetje als een opluchting voelt. Ik heb mezelf weer bij elkaar geraapt, een schop onder me kont gegeven en het lekker van me afgeschreven (alleen beetje jammer dat ik door al dat gepieker en gedoe mijn nagels weer lekker kort heb gegeten, ik was zo goed op weg…oeh, I hate it!)

Dus met volle kracht vooruit zou ik zeggen!

Tot gauw!

This article has 3 comments

  1. marietje

    goed gedaan Sandra ergens goed over nadenken en praten dat helpt heel erg goed, veel succes met het ontwerpen van je logo,
    en zeker weten doe wat je blij en vrolijk maakt.

  2. twinkelbella

    Kan mij goed voorstellen dat het een opluchting is nu je een doel hebt gekozen! Ik ben benieuwd naar de diy’s 🙂

  3. Pingback: Hiep Hiep Hoera, WorldofSanshine bestaat 1 jaar! | World of SanShine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: