Home,  Persoonlijk

Super tip van Khloé Kardashian om sieraden op te bergen.

 Knipsel.PNG

Op Internet was ik aan het speuren naar leuke ideeën om je sieraden op te bergen Ik heb genoeg ideeën en DIY’s gevonden maar ik stuitte ook op dit filmpje van Khloé Kardashian. Zij heeft een leuke manier bedacht om je sieraden op te bergen. Kijk- en lees je mee?

Goed, als je veel sieraden hebt net zoals Khloé Kardashian is dit een ideale manier om je sieraden op te bergen. Ze gebruikt doorzichtige dozen en kan op een handige manier zien wat er in deze dozen zit.

Check it in onderstaande video:

Hoe handig is dit? Ze gebruikt dus grote dozen die eigenlijk bedoelt zijn voor foto’s. Daarin zitten kleinere doorzichtige doosjes en in die doosjes heeft ze armbanden, oorbellen enzovoort in opgeborgen, telkens per 4 stuks. Tevens heeft ze met haar iPhone van al haar sieraden foto’s gemaakt en uitgeprint zodat ze precies kan zien wat er in elk doosje zit. Hoe slim is dit? Dus mocht je een overvloed aan sieraden hebben? Ga eens langs de Action, Hema of Xenos. Daar hebben ze vast genoeg mogelijkheden om je hoeveelheid sieraden in op te bergen.

Deze vond ik bij de Kwantum, een sieraden spiegel kast. Ik heb deze ook wel eens bij de Xenos gezien maar volgens mij hebben ze hem daar nu niet  meer. In ieder geval is deze kast ook heel handig voor je sieraden stash. En het leuke is, doe je hem dicht dan heb je meteen een mooie spiegel.0793435_01(2)

Ik gaf al aan dat ik genoeg inspiratie heb opgedaan voor het opbergen van sieraden. Ik zal deze ideeën ook een keer delen!

Wat vind jij van het sieraden opberg systeem van Khloé Kardashian?

 

 

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.