Persoonlijk

Nieuw seizoen, nieuwe materialen!

meLz2wk

Jeeh, vandaag, 1 maart is de meteorologische Lente begonnen. Dat betekent; de dagen worden weer langer, bloeiende bloemen, jonge dieren, fluitende vogels en hopelijk veel zon! Voor een sieradenmaakster horen daar uiteraard ook nieuwe materialen bij. Afgelopen dagen heb ik weer één en ander besteld bij verschillende webshops en ik wil je graag laten zien wat ik heb zoal heb gekocht. Lees je gezellig mee?

Natuurlijk, hoe kan het ook anders, Miyuki kraaltjes! Prachtige kleurtjes.Van links naar rechts de kleuren opaque matte licht salmon, ceylon hot pink, gold luster light smoky topaz en opaque sea opal. Een hele mond vol, ik zou ook kunnen zeggen; zalm, roze, goud en blauw. 🙂IMG_5907

Ook heb ik nieuwe glasparels binnen gekregen, in de kleuren mintgroen en lichtblauw. Deze parels zijn niet heel groot, de mintgroene zijn 4 mm en de blauwe 6mm. Perfect om leuke armbandjes mee te rijgen. De middelste kraaltjes op de foto zijn rocailles.Knipsel

Naast de “normale” ronde kralen heb ik ook nog voor deze Boeddha kralen gekozen. Hoe leuk zijn ze? Je kunt deze Boeddha’s als kraal gebruiken om te rijgen maar je kan er ook een bedel van maken. Knipsel

Helemaal hip zijn deze veertjes, in Boho stijl. Ik kocht deze duo veertjes in roze en wit. Erg leuk om een ketting mee te maken of oorbellen.IMG_5898

Ook helemaal in de Boho stijl, kwastjes. Leuk om te verwerken in armbandjes, oorbellen, sleutelhangers enz. Je kan er eindeloos mee variëren. Wist je dat je deze kwastjes ook heel makkelijk zelf kan maken? Had ik natuurlijk ook kunnen doen maar ik had helaas niet de juiste kleuren…..IMG_5908[1]

Dit is een kleine selectie uit kralen die ik kocht. Daarnaast kocht ik ook nog wat andere materialen voor het maken van kettingen. Ik kan dus weer lekker aan de slag met al deze leuke spulletjes! Het is altijd weer een feestje om je pakketje open te maken en de kralen en materialen te bekijken die je hebt besteld.

 

 

 

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.