Home,  Persoonlijk

Blogger zoekt bloggers

Knipsel

Zoals de titel al zegt; Ik ben op zoek naar mede bloggers. Mijn blog gaat natuurlijk voornamelijk over de sieraden die ik ontwerp en maak. Maar ter afwisseling wil ik af en toe een vleugje lifestyle er tussen door mixen.. Zoals de titel van mijn blog ook aangeeft “Sieraden met een vleugje lifestyle”

Eens in de zoveel tijd wil ik een gastartikel gaan publiceren. Heb jij een interessante blog over mode, beauty of ligt je interesse bij sieraden, trends of reizen? Misschien heb je een blog met leuke, creatieve DIY’s?  Neem dan contact met mij op door een mailtje te sturen naar sandra.evers@live.nl. Of laat een reactie achter bij de comments!

Wie weet staat jouw artikel binnenkort in de wereld van SanSine te schitteren!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.