Home,  Persoonlijk

Pfff werken na Hemelvaart?

6:30 de wekker gaat voor de zoveelste keer, iedereen slaapt nog. Hop eruit, Working day!

11138014_1580900778824086_712008110_n

Helaas heeft mijn werkgever bedacht dat ik de dag na hemelvaart moet werken op de peuterspeelzaal.

Hup, nog even goed uitrekken, uit bed en ik spring onder de douche. Poeh kan ‘m’n ogen haast niet opdoen, ik voel een hele chagerijnige bui op komen…Het hele huis slaapt nog  en mama mag weer aan het werk….. Pffft ik wil even lekker klagen hoor. Oké, oké, ik mag eigenlijk niet klagen, het zijn maar een paar uurtjes. Maar ik baal wel ontzettend.

Ik werk op een peuterspeelzaal die in een basisschool zit. De school is natuurlijk dicht, waarschijnlijk krijgen wij vanochtend ook helemaal geen kindjes op de peuterspeelzaal omdat broertjes en zusjes van de peuters ook allemaal vrij zijn. Dat gebeurt altijd op deze dagen. Ik bedenk dat ik m’n laptop maar meeneem en wanneer er geen kinderen zijn kan ik mooi wat aan het administratieve werk doen wat we nog hebben liggen.

Ben jij vandaag ook aan het werk? Werk ze en een fijne dag!

Liefs Sandra

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.